Chrono Calculator
Informatie voor docenten
Highscores - Charge Your Brainzzz Game

Informatie over de game

Charge Your Brainzzz The Game is een serious game. Met andere woorden: een superleuk spel om te spelen, waar je stiekem van alles van leert! The Game is ontwikkeld als huiswerk bij het lespakket Charge Your Brainzzz. De speler leert spelenderwijs dat het goed is om regelmatige bedtijden aan te houden en wat licht met je slaap doet. Daarnaast leert de speler over de gevolgen van slaaptekort en geeft het spel tips om beter te slapen.

 

Omdat we adviseren 's avonds niet meer op je telefoon te kijken, kun je na 20:00 uur geen punten meer behalen in de game. Ingespannen gamen en het licht van het scherm van de telefoon en tablet kan het slaapritme verstoren. 's Ochtends kun je natuurlijk wel weer punten behalen, vanaf 06:00 uur.

 

Zie hier het Highscore overzicht!

Het verhaal meer lezensluiten

Het zandmannetje wil met pensioen. Jarenlang heeft deze slaaptovenaar alle mensen in slaap getoverd, maar nu is het tijd voor zijn eigen rust. Daarom is hij op zoek naar een goede opvolger. Wie de drie tovertesten van het zandmannetje het beste aflegt, mag hem opvolgen. Hij heeft in zijn werkkamer spullen betoverd, die tot leven zijn gekomen en je aanvallen. Het is aan de speler om de betoverde objecten weer in slaap te brengen. Maar daarvoor moet je zelf wel voldoende energie en concentratie hebben… Hoe zou je daar het beste voor kunnen zorgen?

Praktische informatie meer lezensluiten

Charge Your Brainzzz The Game is ontwikkeld door Grendel Games. Deze game valt voor iedereen gratis te downloaden in de Google Play Store voor Android en in de iStore voor Apple devices. De app is er zowel voor telefoons als voor tablets. De eerste tovertest is vrij toegankelijk, de overige twee tovertests kunnen worden ontgrendeld met een speciale klassecode die de docent ontvangt bij aanvraag van het lespakket.